8 de febrer del 2008

Postals electorals (I): Rebaixes fiscals? No siguem tontos! el meu vot tampoc està en venda

Us deixo un boníssim cartell electoral dels companys d'Izquierda Xunida (Astúries). Expressa a la perfecció la diferència entre els que proposem una política econòmica i fiscal veritablement d'esquerres i els que es dediquen a subhastar rebaixes fiscals (ull! només en els impostos directes) que només beneficien els rics. Alguns no canviem d'opinió: les rebaixes fiscals (sobre tot de l'IRPF) i els ajuts lineals a tots els ciutadans per igual no són polítiques fiscals d'esquerres. És precisament en aquesta matèria (la economia) on les distàncies entre PSOE i IU-ICV-EUiA són més profundes. I Duran i Lleida ho sap...


1 comentari:

Anònim ha dit...

Iñaki, però el votant entrarà en el joc de la subhasta de PSOE i PP, "a ver, quién da más?" S'ha de ser realista, i ben mirat som bastant una colla de "borregos" que a la més mínima pastanaga que ens posen al davant ja dipositem el vot.

Els que no ens agraden les pastanagues hauríem de fer un sobreesforç de pedagogia. Ni que sigui a través de publicitat enginyosa com la de la candidata asturiana (per cert, molt bé la seva web, escrita en asturianu). Però hem de reconèixer que, a part d'esquerres, som força mandrosos i, davant la perspectiva d'entomar segons quina discussió amb els candidats a "borrego", ja ho deixem estar.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails