2 d’abril del 2008

Ja deia que no era el mateix...

Ja ho deia durant la campanya en un post: no és el mateix. No era el mateix votar PSOE que votar EUiA o IU. A pesar de l’enfrontament fictici entre PSOE i PP, la realitat demostra que les propostes i les actuacions d’aquests dos s'assemblen més del que volen que es visualitzi, i per descomptat, són radicalment diferents a les nostres.
Exemple clar. A Altafulla (Tarragonès) les eleccions municipals van deixar una situació complicada. Va ser força més votada l’Alternativa Baix Gaià (ABG-EPM), amb forta presència d’EUiA, amb tres regidors. PSC va obtenir 2, i CiU, PP, ERC, i 3 grups independents, 1 cadascun. Fins a data d’avui governava l’ABG, però un trànsfuga que es va unir a PP, PSC i independents ha propiciat una moció de censura. Sembla ser que a darrera d'aquestes intrigues es mouen interessos immobiliaris. Seseña, Altafulla... PSOE, IU-EUiA. No, no és el mateix.

Segon exemple. En aquell post tocava el tema de les auto-inculpacions portades a terme per membres d'EUiA i d'IU en solidaritat amb dones que van avortar fa anys i que ara estan sent investigades i sotmeses a interrogatoris. Deia que arrel d'aquestes auto-inculpacions uns candidats d'EUPV van ser cridats, en plena campanya, a declarar davant el jutge. Doncs bé, ara també la coordinadora d'EUiA al Camp de Tarragona, Teresa Fortuny, ha estat cridada a declarar amb d'altres companys tarragonins. Em reafirmo en el post que vaig fer. O és que algú pensava que el PSOE faria servir la seva àmplia majoria per modificar la llei de l'avortament...? o que nosaltres amb dos diputats tindríem prou força per poder modificar l'immobilisme sociata? No és el mateix... i no és útil.

La diputada i companya Mercè Civit acompanya Teresa Fortuny a declarar (veure notícia ampliada)

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails