26 de novembre del 2008

La IU 2.0 torna a donar exemple. Prendrà nota qui l'hagi de prendre?

La IU 2.0, la mateixa que durant la IX Assemblea va demostrar es podien fer les coses bé, la que reflexa a la perfecció la pluralitat que conviu dins la nostra organització, però també la que demostra que el projecte està per damunt de personalismes i que la diferència de criteri no està barallada amb la lleialtat i el bon rotllo. Aquesta IU personificada en els blocaires que participem de l’agregador “I love IU” ha tornat a mostrar el camí a seguir, de manera espontània. L’espontaneïtat pot portar a cometre errors, però quan està assentada sobre bases sòlides com la lleialtat i la convicció que per sobre de tot som companys, també pot acabar donant resultats exemplificants.

Arrel la IX Assemblea la majoria de blocaires vam aprofitar per fer les pertinents valoracions personals. Com és lògic, valoracions amb una certa càrrega de subjectivitat donat que la majoria ens sentim més propers a una sensibilitat concreta. També van començar a haver-hi pronunciaments sobre quina era la persona més adequada per a dirigir IU: Cayo Lara o Eberhard Grosske. Aquestes entrades, i sobre tot els comentaris penjats darrera, van fer que el to pugés de temperatura i es comencés a entrar en temes personals i a treure de nou qüestions del passat. Fins i tot, al facebook es van crear grups de suport als dos candidats. Però els mateixos blocaires, de manera consensuada, hem considerat convenient rebaixar el to i no caure en personalismes i atacs carregats d’agressivitat. S’ha de dir que aquestes pujades de to han estat minoritàries, però tot i així, volem tornar a donar exemple i deixar clar que som companys, que és moltíssim més el que ens uneix que el que ens separa i que, tot i la diferència de criteri –cosa sana i saludable-, el bon rotllo i la lleialtat mútua no estan en discussió. Hem considerat oportú rebaixar el to i que les legítimes opinions discrepants siguin expressades intentant mantenint el màxim respecte mutu.

Ahir, a proposta del company Juan Peña, es creava al facebook un nou grup: Yo apoyaré a la persona que salga elegida para Coordinar IU. Ens hi hem afegit persones de totes les sensibilitats d’IU. El nom ho diu tot, no calen més comentaris. Prendrà nota qui l’hagi de prendre? Espero que si, sinó haurà de batallar amb una bona part de la militància molt i molt empipada...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gora distensioneak , visça l'desamr y biba el vuenrrollo

;-)

aouita ha dit...

Totalment d'acord amb el teu post Iñaki, aquesta iniciativa ha sigut tot un exemple a seguir.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails