30 de novembre del 2008

La veritable xusma que ens avergonyeix

És aquesta la veritable xusma (si xusma, xusma i xusma...) per la qual és coneguda a molts indrets la nostra bonica ciutat. Aquesta xusma xenòfoba és la segona força política a Vic.
Sento posar-vos aquest plat de merda just abans l'hora del dinar, però després de veure penjat el vídeo del 9tv als blocs dels companys Jordi Casals i Josep Comajoan no m'he pogut aguantar. Tan excitat devia estar el racista local davant tots els racistes europeus convidats al congrés de la pantomima de partit que ha creat, que fins i tot els crits d'histèric són forçats i de mal gust (com és el personatge).
Apali, si sou sensibles o no us agrada veure coses escatològiques abans de dinar, us recomano que deixeu la visualització del vídeo per després...



Perquè veieu que no sóc tan dolent, també us deixo aquesta cançó per poder passar millor el mal tràngol del vídeo:



Son pocos, son bobos pero organizados. Si no estamos al loro, ya te la han liao. Defienden racismo, machismo, violencia irracional, orden, moralidad, raza, castidad, obediencia ciega.

Hay que andar espabilao no estamos equivocaos ¡que no vuelvan nunca más! Machacar sin compasión, quien da primero da mejor. ¡Nazis nunca, nunca más!

Se hace urgente, es necesidad, pararles los pies a esos gilipollas. Convienen al poderoso, son pa despistar, pa no protestar y para asustar; construyamos pues alternativas.
Hay que andar espabilao no estamos equivocaos ¡que no vuelvan nunca más! Machacar sin compasión, quien da primero da mejor. ¡Nazis nunca, nunca más!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia, Iñaki: No et facis mala sang. Ells no ens donen tanta feina perque no porten cap careta... en canvi, com denunciar qui pot llogar una casa a emigrants i fa veure que s'ho pensa per acabar dient que no, o a qui regala unes arrecades de 50 cèntims a la noia immigrada que té a casa explotada 24 hores? Una abraçada,

SERGIBR ha dit...

Li saltarà el marcapassos si continua cridant d'aquesta manera.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails