28 de novembre del 2008

SOLIDARITAT AMB FERNANDO PASTOR. Que es fiquin el crucifix per...

Hi ha coses que van més enllà de les idees polítiques. Són coses que entren dins de l’àmbit del que és raonable o no. I no és raonable que en un estat, que no és teocràtic ni confessional, la simbologia religiosa envaeixi l’espai públic amb total impunitat, i menys si aquest espai públic és l’espai on es formen els nostres fills.
Això tan raonable devia pensar Fernando Pastor quan va comprovar que l’aula on s’estava educant la seva filla estava presidida per un crucifix. L’aula d’una escola pública, escoles on els pares creients de qualsevol religió, agnòstics o ateus portem els nostres fills perquè siguin formats en igualtat . Fernando va demanar que es retirés aquest símbol religiós i no se li va fer cas, i ves per on no es va conformar. Va iniciar una reclamació per via judicial, i aquesta mateixa setmana la justícia li ha donat la raó.
La raó s’havia imposat. Però això no vol dir que la irracionalitat dels sectaris (mai millor dit) quedés aplacada. A continuació us dono a conèixer aquest escrit d’en Fernando Pastor on explica la situació que estan visquen, ell i la seva nena, en l’actualitat:

Esperemos que la Junta no recurra y se acabe cuanto antes, pues hoy ha habido incidentes serios en el colegio, con un grupo de padres descangando su ira contra mí, tanto a la entrada como a la salida. Yo, que me tengo por una persona mentalmente fuerte, creo que no podré aguantar que se repitan más días, en presencia de mi hija como ha ocurrido hoy. Estoy muy triste y preocupado por ello, tanto que por primera vez ha pasado por mi cabeza abandonar, cambiar a la niña de colegio y dejarlo todo. Luego en frío veo que no puede ser que eso ocurra, y que hay que seguir, pero hoy que pensaba que iba a ser un día feliz, el primer día post sentencia, ha sido triste. Me recordaba la ira reaccionaria de los sectores más ultras, con infundios y demás. Y todo instigado por la directora del colegio, que ha debido de decir que por mi culpa este año no hay fiesta de navidad.

En fin. Un saludo a todos y ya os iré contando.

És intolerable l’actuació de “persones” pertorbades com la ultra de la foto. Si volen que els seus fills siguin adoctrinats com ells, que els portin a una escola religiosa, pagant, es clar. Penso que cal la revisió immediata del Concordat, qui vulgui un model d’escola adoctrinadora que se’l pagui de la seva butxaca, no es pot admetre la imposició d’una religió a persones que no la volen.
Menció a part mereix la direcció OPUSiana d'aquest centre escolar. S'ha negat a acceptar la sentència i no ha retirat la simbologia religiosa, i el que és pitjor, està manipulant la canalla dient coses com que per culpa d'en Fernando aquest any es quedaran sense Nadal. I tot plegat sense la intervenció de l'administració, que fa ja temps que l'havia d'haver destituït, perdó si que ha intervingut, dient que recorrerà la sentència... Digne d'un govern del PP!

Les mostres de solidaritat amb Fernando Pastor estan arribant de tot arreu. Els blocaires d'I love IU les estem canalitzant a través dels comentaris de suport deixats als nostres blocs. Nosaltres li farem arribar al destinatari, perquè com és lògic, no penjarem l'adreça de correu d'en Fernando havent-hi ultres com els que l'amenacen.

També podeu dirigir-vos via e-mail a la direcció del centre escolar: 47003350@educa.jcyl.es i deixar la vostra opinió.
O enviar missatges al portal de la Junta de Castella i Lleó- Direcció Provincial d'Educació (la directora és Araceli Valdés Tremiño)-, de la que depèn el centre: http://www.educa.jcyl.es/educacyl/cm/dpvalladolid/tkMail?locale=es_ES&textOnly=false&pgseed=1227780849356

És necessari fer arribar a aquesta gent el missatge que Fernando no es troba sol.
Vagi també des d'aquesta bitàcora tota la meva solidaritat. Ànims!

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails