8 de setembre del 2009

Genial!

Remenant per youtube m'he trobat aquesta joia.
Hertzainak, un dels meus grups musicals predilectes, interpreta en aquest directe l'única cançó que va cantar en castellà, Guantanamera, compartint escenari amb alguns dels millors músics que ha donat la música basca: Mikel Laboa, el grup Oskorri o Ruper Ordorika. Una gran actuació dels millors músics bascos en solidaritat amb Cuba.
La cançó 'Guantanamera' apareix al maxi 'Mundu berria daramagu bihotzean' (portem un nou món al cor) que Hertzainak va gravar l'any 1.991 per a Komite Internazionalistak. Juntament amb aquesta cançó apareixia la també fabulosa 'Yankee Go Home'




Guantánamo tiene un son sobre su piel duradera que gira por Caimanera con su ritmo juguetón.
Caimanera es la razón, que palabra impresionante, Caimanera militante se entrena cada mañana por la base americana, que es una mancha importante.
No se duerme caimanera sobre la noche antillana. Ella vela soberana con la luz de su bandera.
Caimanera es la primera, herida por sus costados, la de brazos desangrados, la de héroes caimaneses, la que ha visto tantas veces sus hijos asesinados.
Caimanera es la frontera, es la primera avanzada, la mano firme y armada ante el rostro de la fiera.
Guajira guantanamera, caimanera siempre y erguida, dispuesta a entregar la vida por la causa que defiende, te aplaude quien te comprende, guantanamera querida. Guantanamera, guajira guantanamera...


ATMMCZTB9WBF

1 comentari:

àngels ha dit...

M'encanta, Iñaki! Gràcies per compartir-lo. Una abraçada.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails