19 de gener del 2008

L’Osonosfera en marxa!!



Un dit que no havia d’haver picat una tecla ha provocat que el meu post sobre l’osonosfera quedés esborrat. Com que d’aquestes coses no en guardo còpia, el post en qüestió passarà a la història.
En ell parlava de la presentació del col•lectiu blocaires.osona i del llibre Nació.Cat d’en Saül Gordillo, blocaire de referència per a molts de nosaltres (tot i que ell no acabi d’estar-ne d’acord...). Ens va acompanyar a la presentació el periodista del 9nou, Josep Comajoan (gràcies Josep),i en Joan Ballana que va parlar en representació dels sis blocaires promotors d’aquesta iniciativa (la Laia Jurado, en Raül Escobar, en Jordi Casals, en Carles Banús, el mateix Joan Ballana i un servidor). Força gent i cares conegudes entre el món dels blocaires (i no blocaires). Joan va anunciar la convocatòria pel més d’abril d’una trobada de blocaires osonencs (i del Lluçanès!) i una molt bona idea: l’obertura de blocaires.osona a tot tipus de blocaires, tractin temes polítics o no.
En Saül ens va presentar, de manera molt amena, el llibre Nació.Cat en que parla de les aventures i periples dels promotors del .cat per aconseguir que la cultura i la nació catalana puguin gaudir d’un domini propi.
Després sopar de blocaires, d’amics periodistes i d’amics a seques. Un sopar realment divertit i enriquidor. Deia al post original que una de les coses que més destacaria és el bon rollo entre polítics de diferents opcions que discrepem, ens discutim, però sempre sense perdre el bon humor, la ironia i la distensió. M’agradaria molt que persones desencantades amb la política i els polítics ens veiessin per un foradet i comprovessin com la política és una cosa on pot regnar el fair-play, i que en lloc de provocar enemistats, pot arribar a crear amics. A més, que companys com en “Coma” i en Quico comparteixin amb tu anècdotes ben divertides (Quico volem un bloc teu!!) acaba sent el complement ideal per a una vetllada genial. I tan genial va ser la vetllada, que uns quants la vam acabar allà a les 3h a peu dret a la Plaça.
Si un bloc polític acaba contribuint a acostar l’activitat política al ciutadà (i sobre tot si és jove), em donaré per satisfet. Estimats lectors d’aquest bloc, Salut!

més informació: osona.com, 9nou, 3cat24

vídeo:9TV / foto:osona.com

traducción al español

3 comentaris:

Jordi Casals i Prat ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordi Casals i Prat ha dit...

Ei, si ens miressin ens faríem els serios,,, hehehehehe!
Ben retrobat, camarada. Perquè com et van dir sóc un camarada rojillo, oi?

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Iñaki, aquests que es diuen desencantats de la política, en realitat bona part d'ells vols dir que no estan desencantats de la vida? I si no, per què no es dediquen ells a la política?

Jordi, a veure si algun dia ens expliques això del camarada rojillo, o és de les coses que s'han de guardar en el secret del setrill de l'alcalde de Vic?

Iñaki, sense que soni a pataleta, sobretot, només perquè a cadascú el que és seu, la foto és d'osona.com, i el video, d'el9tv, encara que l'hagis despenjat del Youtube. Allà, és clar, no ho diu...

Bé, salut i felicitat...

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails