30 de juliol del 2008

Però, què li ha fet l'esquerra al grup PRISA?

Aquest grup de des-informació que el seu dia va posar tots els mitjans al seu abast per a situar al centre de l'actualitat política la ja famosa "pinza" amb l'objectiu d'evitar que l'esquerra pogués menjar-li terreny a l'opció social-liberal que ells defensaven i defensen, com deia aquests defensors a ultrança del pitjor felipisme, han posat el seu punt de mira al lloc on precisament l'esquerra està plantant cara de manera més clara i decidida al neoliberalisme imperant: Amèrica Llatina.

A continuació us deixo un parell d'enllaços que he aconseguit gràcies als blocs de dos companys d'I Love IU.
El primer el trobo al bloc del company Kaneda. La cadena SER entrevista a un defensor del cop d'estat contra Chávez, William Cárdenas, i el professor de filosofia Carlos Fernández Liria en relació a la visita de Chávez a l'estat espanyol. En un moment de l'entrevista Liria parla dels suports al cop d'estat i entre aquests suports cita el grup PRISA. L'imparcial entrevistadora surt en defensa aferrissada de la seva empresa (quina treballadora més fidel) i finalment acaba expulsant de males maneres Liria de l'entrevista. En quan a les opinions del colpista Cárdenas, NO COMMENT.
Aquí podeu escoltar la "peculiar" entrevista:


L'Hugo Martínez Abarca recull al seu bloc la notícia de l'alliberament amb una fiança inusualment baixa d'una ciutadana de San Lorenzo del Escorial (Madrid). Aquesta senyora, segons s'ha sabut, és mediadora en conflictes com Iraq, Palestina, Sàhara i... Colòmbia. Però molts mitjans li van penjar el qualificatiu d'Ambaixadora de les FARC a l'estat espanyol. Ni un senyor amb una imaginació tan desenvolupada com el jutge Garzón va trobar cap prova per a penjar-li cap acusació per terrorisme. Els mitjans, després de fer-se ressò de la versió policial, callen. Bé, no tots callen, El País insisteix en la teoria conspirativa. Proves PRISístiques: aquesta ciutadana explicava en un correu com podien anar a viure a Espanya els fils del dirigent (ja mort) de les FARC Raúl Reyes. I resulta que un d'ells ja viu a Itàlia! Més proves del País: a aquesta ciutadana no li agradava que li toquessin el seu ordinador personal; i que segons testimonis (veïns) marxava de casa al matí i tornava al vespre. Im-pressionant. Ep! no deixeu de llegir que encara no acaba aquí la teoria conspirativa del País. Sabeu qui és l'advocat de la ciutadana de l'Escorial? Doncs l'Enrique Santiago, sí el destacat dirigent d'IU, que segons la informació del diari progressista (¡!) no es va voler entrevistar amb Reyes però... era amic de l'acusada. Toma ja! Enrique Santiago, o sigui IU, amics de les FARC. Us recomano la lectura del post de l'Hugo que explica la teoria conspirativa molt millor que jo. No us ho perdeu, deixen Jiménez Losanos com si fos us pobre principiant en això de les teories conspiratives.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails