28 de desembre del 2007

RACISTES. Els convergents ja no s’amaguen

les sigles, una coincidència més?
CiU torna a fer servir un vídeo (es veu que no aprenen dels errors) per a explicar-nos una altra de les seves besants ideològiques, la del racisme.
Ja van aprofitar la campanya de les catalanes per a mostrar la seva faceta més neocon. A les municipals, el PP(Badalona) va fer un altre vídeo per a buscar profit electoral de la por al diferent. El vídeo neocon convergent va resultar un nyap electoral. Pel que sembla, el vídeo electoral dels ppeperos badalonins sí que va donar un resultat acceptable. Afegint el fet que a molts indrets de Catalunya (Osona n’és bon exemple) les fórmules oportuno-racistes locals van tenir igualment un èxit considerable, ha fet que CiU aposti també per la política de la por i la xenofòbia. Si fer servir el racisme barrejat amb la seguretat ciutadana com a arma electoral no suposa cap cost, sinó tot el contrari, per què no fer públic allò que molts convergents defensen a la intimitat?
Potser, seguint l’exemple dels seus amics bisbes, Duran i Lleida també aprofitarà la campanya electoral per a recuperar la moralitat d’uns adolescents dedicats a provocar els agressors sexuals.
Voldran presentar Duran i CiU credencials per a un possible pacte amb Rajoy, Acebes i Cia? No, si al final ZP en el seu viatge al centre no trobarà més que un immens desert.

1 comentari:

Respeto a EUPV ha dit...

Amb el soci valencià de CiU, el Bloc Nacionalista Valencià, va LLamazares a imposar-nos un pacte electoral, en contra de la immensa majoria de la militància de EUPV.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails