22 de desembre del 2007

La grossa torna a caure a Vic! L’equip de govern municipal principal agraciat. Burgaya l’encarregat de cantar el premi.

No m’ha tocat la loteria! Avui mirava les notícies digitals i veig que la grossa de nadal tornava a caure a Vic. De seguida vaig comprovar les butlletes que jugava... i res, torna a passar de llarg una de les poques maneres honorables i decents que tenim, els que vivim d’un sou, de fer-nos rics (o almenys mig rics). Continuarem celebrant tenir salut i feina, és la desgràcia dels que no tenim sort en el joc i per contra tenim consciència.
No poden dir el mateix alguns representants de la ciutadania vigatana. A aquests, la loteria se’ls hi va avançar. Però bé, segur que no va ser tant emocionant com el sorteig d’avui, no hi havia misteri: només ells jugaven.
L’encarregat de cantar els premis va ser en Burgaya. Curiós personatge aquest Burgaya. Quan no li deixaven remenar les cireres feia el paper de tacañon: sempre trobava una raó per a criticar els pressupostos. Tant era que se’ls hagués llegit que no, sempre podia recórrer a la manca de temps amb el que se’ls donaven o la despesa excessiva del capítol I (gabinet d’alcaldia).
Ara que ja remena les cireres, els pressupostos s’entreguen encara amb menys temps per estudiar-los, el capítol I creix més que mai... Però ara els vota afirmativament. Que caram, si fins i tot és ell l’encarregat de defensar-los.
També defensa la pujada de sous dels seus companys de govern i la seva pròpia. Perdó, segons Burgaya no pugen els sous, el que pugen són les dedicacions (i en conseqüència els sous, és clar). Sincerament, ja no se que dir. No porten ni un any governant i ja s’han apujat dues vegades els sous. Sempre he defensat que la dedicació política ha de estar ben remunerada, però gastar-se un 2% del pressupost municipal en sous em sembla excessiu.
Mirant la poca vergonya que tenen en temes com aquests i les amistats perilloses dels principals dirigents del govern municipal, quina por que em fa el nou POUM! Llavors sí que els premis de la loteria poden ser multimilionaris per més d’un.


foto: osona.com
















qui vol que li apugin el soooou???

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails