13 de març del 2008

El monstre comença a desemperesir-se

Sembla que tothom coincideix en la necessitat d'unitat i de que la IX Assemblea Federal d'IU sigui la del tancament de les ferides internes que tant mal ens han fet.
Quan dic tothom, m'estic referint a totes les persones normals (la majoria) que formem part d'IU, d'EUiA o d'EB. Però hi ha un esser que no és normal, és un esser terrorífic amb que s'espanta els militants i simpatitzants més joves de la nostra coalició. Com que ja fa bastant temps que no apareix, molts ja pensaven que havia desaparegut, fins i tot que mai no havia existit.
Però amics, no us podeu en refiar. S'amaga i surt a traïció mirant de fer tot el mal possible. Diuen que ara va sol i que està molt enrabiat.
I avui a sortit. Però ja no fa mal, els temps han canviat i la canalla ja no creu en monstres. I els que ja no som canalla, el que estem és curats d'espants. Si voleu saber una mica més sobre la reaparició d'aquest esser de llegenda i de terror us recomano que visiteu el bloc del company Romenauer. Aquí us ho explica tot. Ah! i com que les persones d'IU sembla que s'han pres la patacada electoral amb filosofia i bon humor, no us perdeu tampoc el vídeo amb que il·lustra la historia en Romenauer. Tot un exemple de l'època en que els monstres dominaven IU.

traducción al español

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo.

Avui que ja m'estic recuperant de la depressió post 9-M i apareix aquest vell nuvol gris que em destrossa el dia

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails