7 d’octubre del 2008

El millor del millor segons Juan Peña (VI)


Recollint el testimoni de mans de l'amiga Àngels Martínez, el company val·lisoletà Juan Peña ens mostra el que per ell ha estat el millor de la setmana a la xarxa de blocs de l'esquerra transformadora.

Haig d'agrair-le que m'hagi inclòs en la seva selecció. Recull el vídeo sobre la crisi financera i les subprimes que vaig penjar. Gràcies Juan.

Sobre la crisi també recull aquesta metàfora del company Hugo Martínez Abarca sobre el que significa el rescat estatal dels mercats financers.

També selecciona un post relacionat amb tot plegat fet per Javier Burón. Quan des d'IU parlàvem, per exemple en matèria d'habitatge, d'intervencionisme i expropiacions ens tractaven de bojos. Ara sembla que ho som una miqueta menys.

Un tema que no podia faltar en la selecció és el de la pujada de sou que ha concedit el net de l'avi republicà a la Casa Real. En Juan tria l'irònic post que va fer l'Alejandro Aparicio al seu bloc.

Dins de la selecció apareix el comentari que sobre el referéndum de la nova constitució d'Equador va fer en Jorge Resina. Jorge també parla de la manera barroera com va ser tractat el tema pel diari El País. Però per parlar de la deriva que està agafant aquest diari selecciona un post d'en Rafa García Almazán.

Juan tria també una interessant reflexió que sobre el paper del voluntariat i l'iniciativa pública i social al seu bloc Gorka Esparza.

I per últim, però no per això menys important, el comentari d'en Miguel Ruiz sobre la teoria del "Pico de Hubbert" relacionada amb el final de l'era dels combustibles fòssils.

Però en Juan ens regala dos seleccions extres. I se li ha d'agrair, perquè recull qüestions que considero importants i positives: la interpretació de La Internacional en el mitin-festa del PCE celebrat a Vallecas (que explica el company ceronegativo) i la festa de dissabte passat d'EUiA explicada per l'Àngels Martínez Castells.

Bona selecció company! (i no només perquè surti jo...).

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails