20 de novembre del 2007

El malfactor Joan Saura

Tot i que ja fa temps va renegar de les idees comunistes, la realitat és que Joan Saura no pot escapar del seu passat. Només així es pot entendre les ànsies d'en Joan per fer-se càrrec de la conselleria d’interior. En realitat el que buscava era un mitjà per a poder provocar el caos i un cop havent-se carregat l’ordre públic, arribar al poder a través d’una revolució proletària. És això, o potser una explicació més factible és que Felip Puig és un indecent (fins i tot políticament parlant).
Montilla és culpable dels incidents antisistema a Barcelona per haver posat al capdavant d’Interior un roig que no creu en la policia i mentre continuï en aquest càrrec continuarà havent-hi problemes d’ordre públic... I es queda tant ample el tio!!!
No sé d’on li deu venir a CiU la mania persecutòria envers Saura, segurament la raó és que uns i altres defensem models de seguretat diferents. El cas és que mai s’havia sentit crítica alguna dels convergents a d’altres encarregats de cossos policials, alguns d’una vàlua incontestable: Barrionuevo, Rajoy, Acebes o Mayor Oreja. Potser Puig i CiU tenen un model policial més semblant a aquests monstres (mai millor dit) de la política. Una demostració: Mayor Oreja diu avui que Zapatero necessita d’ETA per portar a terme el seu pla de debilitar la nació i els seus valors, “Zapatero está ofuscado con que ETA forme parte de su proyecto político” ha dit. És normal aquesta identitat d’idees i de maneres de fer política entre Mayor, Puig, Acebes, etc; a fi de comptes van governar plegats, però si molts catalans coincidim en la indecència dels populars, que dir de declaracions com les d’en Puig.
Potser amb un conseller d’Interior com déu mana no haurien tants impediments perquè algun diputat es pogués reunir amb la màfia rusa, georgiana o d’on sigui. Indecent tot plegat, ben indecent...

demanant perdó pels seus pecats?

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails