11 de desembre del 2007

Duran i Lleida birla 1 milió d'euros a l'alcalde de Vic (també d'UDC)

L’equip de govern de Vic va vendre a “bombo i plateret” que gràcies a la negociació CiU-PSOE la capital osonenca rebria 1 milió d’euros dels Pressupostos Generals de l’Estat destinats a millorar els barris de Vic.
CiU, autora de l’esmena de la que tant van presumir, va ara i presenta un veto parcial. Això suposa que els pressupostos si és que s’aproven ho faran sense incorporar-hi les esmenes, per tant, adéu-siau milió d’euros.
Aquest veto va estar votat a favor, entre d’altres, per CiU i ERC, partits que com tots sabem governen (si es pot dir així) a Vic. PSC ja ha sortit clamant contra els convergents. PSC també governa a Vic.
Potser seria bo demanar a l’equip de govern vigatà què passarà amb aquest milió d’euros que ens varen vendre. És com si ho veiés, una altra vegada el cavaller, el cardenal i els seus patges tirant pilotes fora com aquelles defenses trenca-cames que pul·lulen pel futbol anglosaxó.
Quina opinió tindrà el cap pesecero de Vic sobre el tema? I quina opinió (si és que ja l’han trobada) tindran els dos radicals i perillosos regidors d’ERC?
No passaria la cosa d’un desgavell més (un altre) de l’equip de govern vigatà si no fos perquè molt em temo que la pèrdua d’aquests diners pot suposar un veritable problema per a la ciutat. Donada la tendència que tenen a disposar de les subvencions abans de tenir-les aprovades potser se’ls desviarà el pressupost. Sort que algú d’ells ja deu saber com fer perquè sortin els números... Aviem si és que us penseu que aquest entrebanc els haurà d’impedir continuar viatjant i fer-se pujades de sou.










preparant-se per ajudar el cavaller?

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails