23 de febrer del 2008

Es pot ser més imbècil?

Com vinc assenyalant últimament, un dels cavalls de batalla de l'esquerra transformadora de cara a la propera legislatura serà la modificació de la llei electoral. Ja ha quedat suficientment demostrada la seva injustícia (em remeto a l'últim post publicat en aquest bloc).
Sobre aquest mateix tema va demanar-li al responsable d’organització del PSOE, Pepiño Blanco, un oient de ràdio que devia simpatitzar amb IU.
Un dels pocs programes de televisió que segueixo habitualment és “el informal” que presenta el Gran Wyoming. No sé si heu vist alguna vegada aquest programa de La Sexta. Dona una visió de l’actualitat en clau d’humor, i per a mi, realment té gràcia. El cas és que un dels personatges preferits del programa per a fer mofa és Pepiño Blanco. Potser una de les actuacions estel·lars d’aquest curiós polític es va produir durant la controvertida i propagandística visita del Borbó major a Ceuta i Melilla. Fins a dues vegades va repetir que la visita reial era a territori marroquí, sembrat va estar l’home. El cas és que Pepiño sembla posar un empeny especial en semblar imbècil. La resposta que li va donar a l’oient que demanava per la reforma de la llei electoral va ser... Bé potser millor que la sentiu vosaltres mateixos i la jutgeu com millor us sembli.





"...vamos a hacer votos para que todos los votos...", "...no se a lo que se refiere el oyente con lo de la reforma de la ley electoral...". GENIAL, PEPIÑO, GENIAL


traducción al español

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails