13 de juny del 2008

Que NO i que NO!!! Que NO volem aquesta Europa. VISCA EL POBLE IRLANDÉS

No, no i no!!! Són els tres NO dels pobles francès, holandès i irlandès.
No volíem la constitució europea neoliberal apadrinada per Giscard d'Estaing i tampoc volem el Tractat de Lisboa cuinat a l'ombra pels dirigents neoliberals europeus.
Segurament no serà l'últim NO que haguem de dir. Quan el poble no s'expressa segons les conveniències dels dirigents titella europeus (manen realment les multinacionals) tornen a repetir la pregunta a veure si un dia el poble, ja cansat, cedeix i els hi dóna la raó.
Ja es parla de tornar a repetir el referèndum a Irlanda cap a finals d'any. El NO francès i holandès va provocar que ens volguessin col·locar la constitució neoliberal per la porta de darrera, a través del Tractat de Lisboa. I a les primeres de canvi, la ciutadania els hi ha respòs amb un cop de puny a la boca de l'estómac.
Algun mitjà (el País) diu que Irlanda li dóna l'esquena a Europa. No senyors, no. Són els dirigents europeus qui donen l'esquena els seus ciutadans.
D'altres diuen que ha estat un cop mortal a l'UE. Si? Doncs jo me n'alegro. Me n'alegro que l'Europa dels Berlusconi, Sarkozy, Gordon (aquest tan socialista com en ZP) i Merkel sigui derrotada. Me n'alegro de la mort de l'Europa de la "directiva de les 60 hores" o la "directiva de la vergonya (centres d'internament per a immigrants)".

Jo em sento orgullós de ser europeu, m'agrada ser-ho. I dies com el d'avui el meu europeisme convençut se sent reforçat. Avui em sento més europeu que mai, avui em sento un ciutadà irlandès més. VISCA EL POBLE IRLANDÈS!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, Iñaki: Avui serem moltes persones les que obrirem una Guinnes en lloc de cava! Qué bé de tant en tant tenir bones notícies! Una abraçada,
àngels

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails