14 d’octubre del 2008

Imagina el millor de la setmana (VII)

La setena entrega del millor de la setmana a la xarxa de blocs d'IU ha estat cuinada des d'Imagina.
Vagi pel davant el meu agraïment per incloure'm a la selecció. Estic de ratxa, és la segona setmana consecutiva (m'estaré assemblant a Fernando Alonso?).
Imagina innova en la manera de presentar la selecció, ja que ho fa dividint-la per temes. Els que ha seleccionat són aquests:

Sobre l'anunci de dimissió de Gaspar Llamazares tria quatre, entre ells el meu post Gaspar Llamazares. A més, el post La política de los comunistas, en el PCE y desde el PCE, en IU escrit per Pedro María de Palacio, l'editor de La escarpada subida. Parla del paper del seu partit (PCE) en la crisi d'IU.Sobre la dimissió de Llamazares un tercer post del company mallorquí Eberhard Grosske. I per últim, el post de Miguel Aso que ens parla de Gaspar y el futuro de IU.

Un altre tema d'actualitat que recull Imagina és el de la crisi. Sobre aquesta qüestió Javier Burón va escriure Ahora los promotores regalana viviendas... a los bancos.

Sobre política internacional dos post seleccionats. El primer triat pertany al bloc de la família Bengoetxe i es pregunta: Obama pregunta: ¿quién va a rescatar a las clases medias? Y de los pobres ¿qué?El segon és de la companya Lidia Fernández i analitza de manera molt crítica la usurpació que en la seva opinió està fent Daniel Ortega de l'ideal sandinista, ¿Qué esta pasando en Nicaragua?

A l'apartat d'ecologisme i defensa del món animal, destaca el post del bloc de Don Ricardo, A sueldo de Moscú: Salven al delfín calderón, sobre les matances en massa d'aquest animal a les Illes Feroe. Illes que pertanyen a la civilitzada Dinamarca. Don Ricardo compara aquestes bestieses amb les que es fan per les espanyes amb les curses de braus.

I per últim, Imagina destaca la temàtica blocaire i de noves tecnologies seleccionat dues entrades.La primera del company Roberto Cacho, Yo también soy un guay del software libre. I la segona, una entrada amb la que molts blocaires ens podem sentir identificats: ¿Hay alguien ahí?, del valencià Ignacio Blanco. Parla del pocs comentaris que susciten les entrades del seu bloc El optimismo de la voluntad. Una pena, perquè normalment són realment bones.

Una altra gran selecció la del company Imagina (i no només perquè torni a ser el meu bloc un dels seleccionats...).

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails