28 d’octubre del 2008

La millor carn del patíbul (IX)

És la que ens ofereix el company Jesús Pinto, que és qui selecciona la "carne de patíbulo" des del seu bloc toledà.

Aquesta setmana, al seu entendre, la carn més fresca de la blocosfera dels militants i amics d'IU ha estat aquesta:

Sebastián Martín Recio i El optimismo de la voluntad que van escriure sobre un tema candent i de màxima actualitat al nostre món: el procés cap a la IX Assemblea d'IU.
Un altre tema d'actualitat a l'estat i sobre tot a Madrid ha estat la demolició de la presó de Carabanchel per part d'aquells que van robar-nos vots amb la memòria històrica, i que ara estan patint una històrica pèrdua de la memòria. D'això es parla Desde las trinchera
Contra els plans de Bologna va escriure Basseta i sobre el recent aniversari del manifest comunista i una lectura col·lectiva que es va organitzar, La Gran Mancha Roja.
Dos post bastant divertits, tot i tractar temàtica diferents: Pido la palabra i el Blog de Víctor Casco
Sobre cultura va parlar Pasión por la dialéctica, i sobre cultura basca Gorka Esparza, a qui haig d'agrair molt especialment que inclogui al seu bloc la lletra de la cançó "Esaiok" feta pel gran Josu Zabala. Aquesta cançó pertany a uns dels grup musicals que més admiro: els ja desapareguts Hertzainak.
I per últim, i per suposat no per això menys important, el gran bloc del que un servidor és editor. Jesús ha seleccionat el post que vaig fer sobre la fastigosa actuació d'un lobby nefast: el dels caçadors i la seva actuació en el conflicte artificial generat a compte de la ja famossa óssa Hvala. Gràcies Jesús!

Espero que el menu hagi estat del vostre agrat!

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails