29 d’octubre del 2008

Els blocaires tindran el seu espai a la IX Assemblea

Els propers 15 i 16 de novembre IU celebrarà a l'Auditori Pilar Bardem de la ciutat madrilenya de Rivas Vaciamadrid la seva IX Assemblea Federal. Una assemblea que segons sembla pot ser decisiva per a l'organització referent de l'esquerra transformadora a l'estat espanyol. Tanta importància té l'esdeveniment que els que volen refondre el capitalisme, perquè continuï sent el mateix que és, ens han contraprogamat.

El cas és que a petició dels blocaires agrupats al voltant d'IU, EUiA i EBB, a la IX Assemblea hi haurà un espai habilitat amb wi-fi per a què els blocaires que així ho desitgin puguin actualitzar els seus blocs i escriure sobre l'esdeveniment.
Els blocaires d'I love IU hem decidit per consens (aviem si prenen bona nota els dirigents) cedir invitacions per a que persones alienes a IU o la seva blocosfera també puguin assistir-hi.
En un principi ens han deixat 70 places, de les quals hem reservat 5 per la xarxa blocaire "las ideas", 5 més per als blocaires de "red progresista" i 5 per a persones "no adscrites" a cap xarxa.
De totes les maneres, com que es preveu complicat que puguin assistir 55 blocaires d'I love IU (alguns ja seran delegats) es poden ampliar les places per a convidats.

Per a inscriure's s'han d'enviar aquestes dades a l'adreça de correu: bloguerosiu@gmail.com

Nom i cognoms
e-mail
telèfon contacte
nom del bloc

Les places es reservaran per estricte ordre d'arribada. Es podran enviar sol·licituds fins a inicis de novembre (la data concreta encara no està determinada)

Animeu-vos. L'experiència por resultar més que interessant!

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails