3 d’octubre del 2008

Són uns impresentables, sí... però tenen gràcia els punyeters!

Al darrer Ple es demana al primer tinent d'alcalde per quina seria la formula jurídica per redactar el nou POUM. Callada per resposta, ens contestarà per escrit. I compleix la seva paraula el molt trempat: avui ha contestat per escrit... a la premsa! És o no genial.

Dilluns anava cap a Barcelona per assistir al darrer Consell Nacional d'EUiA abans de l'Assemblea Nacional. Pel twitter d'en Ballana segueixo el que va passant al Ple de Vic, Xevi i el cardenal Richelieu es tornen a enganxar, com sempre. El fet que prengui la paraula per explicar les malifetes de l'equip de govern els treu de polseguera. Saben que l'oposició d'Anglada fa soroll però no té ni cap ni peus. La nostra, pel contrari, va a l'arrel de les qüestions i els deixa amb el cul a l'aire.

23 càrrecs, 23 càrrecs de confiança en una ciutat de 40.000 habitants. Més de 100 milions de les antigues pessetes a compte del contribuent. Anem a demanar explicacions i... apa-li, ens trobem amb l'anomenament de 2 nous càrrecs de confiança més. Crisi? On? A Vic segur que no, i menys pels amics i familiars del membres de l'equip de govern.
Però, per què queixar-nos, d'explicacions ja ens en donen. El cavaller de Vidrà i un senyor que quan estava a l'oposició sempre es queixava de l'excessiva despesa de l'apartat de personal i que per més senyes diu que és socialista, afirmen que no augmenta la partida de personal, que tots aquests càrrecs van lligats a l'actual equip de govern i que quan aquest plegui els càrrecs pleguen. Potser ens volen fer creure que les despeses generades per aquests càrrecs són com les ampolles de vidre de fa uns anys: retornables. Uns cracs!
Però no tenen res a fer, aquest festival de l'humor el guanya per golejada la cap del tercer vèrtex d'aquest govern, que ve a ser com la Santíssima Trinitat. A la senyora Gràcia (el nom li fa honor) Ferrer no se li acudeix justificar aquest desgavell d'una altra manera que dir que aquests càrrecs tenen contractes precaris perquè acaben amb la legislatura. Torno a llegir, sí ha dit això. Sous de fins a 70.000 euros! Vaja amb els contractes precaris...

M'ho imagino tot plegat, totes aquestes explicacions a tot un Ple municipal. Mare meva! I la primera imatge que se'm ve al cap és aquesta




Don PEP-ito i don JOSE-p . Sí, tenen gràcia els punyeters!

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails