15 de novembre del 2008

Blocs i blocaires en primera línia

Avui ha començat la IX Assemblea Federal d'IU. Serà una assemblea clau, la definitiva diuen... Aquest cap de setmana tindré el meus ulls mirant cap a la ciutat madrilenya de Rivas Vaciamadrid.
En circumstàncies normals hauria d'intentar informar-me pels mitjans habituals de la xarxa. I com que IU no disposa de cap mitjà de comunicació “amic”, estaria en mans d'informacions tergiversades i servides a comptagotes. Però aquí irrompeixen els blocs i els blocaires.
IU, fent un exercici de democràcia i confiança en les noves tecnologies, ha habilitat un espai a l'Assemblea on blocaires propers a IU (27) i independents (5) informen a través dels seus blocs del transcurs de l'Assemblea. Blocaires, de tendències diverses dins d'IU, informen i opinen sobre el que està passant.
Ja podran venir els del País o el Mundo a intoxicar, ja. Ja podran intentar els líders de les famílies internes justificar determinades actuacions, si, si... Ara els blocaires ens informen al minut, no hi ha filtres ni interessos. 32 opinions, 32 informacions. El bloc en estat pur, el bloc com a servei, com a altaveu al món.
Diuen els gestors del web especial on s'informa del que passa a Rivas Vaciamadrid que les visites es disparen i surten dels gràfics. Volem saber, volem informació, però dels nostres, dels que no informen al servei de ningú.

Una abraçada molt especial als companys blocaires d'I Love IU, amb qui tantes discussions virtuals he tingut, però amb els que tant bona relació tinc.

Visca els blocs! Endavant blocaires!

Per a seguir les informacions dels blocaires acreditats a l'Assemblea d'IU: http://www.iloveiu.org/blog/
També hi ha un twitter habilitat: http://twitter.com/ixasambleadeiu

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails