2 de febrer del 2009

Ideals IUtopia

Vivim una època en que la crisi colpeja i els abanderats del liberalisme s'afanyen en nacionalitzar bancs i escoles privades. No ens enganyem, nacionalitzen pèrdues per tornar, en un futur, a privatitzar guanys. Però el sol fet que reconeguin que la solució als errors del seu sistema passa per aplicar el nostre programa, les nostres idees, suposa en si mateix un èxit.
No som il·luminats, simplement vèiem la realitat d'un sistema que ens porta a la desigualtat i al patiment de les classes baixes i d'aquelles que es consideraven alienes a una crisi per que els hi deien que eren classe mitjana. Tot i així, la nostra crisi sembla "pecata minuta" si la comparem amb la crisi brutal i permanent que viuen al tercer món, i que mata de gana els seus habitants.
Aquests dos components, les idees que ens acosten a la consecució de la utopia d'un món sense l'explotació de l'home per l'home, les reflexa a la perfecció el company Jose Luis de la Torre en aquest segon vídeo.



I als senyors de l'extrema dreta espanyola i catalana als que tant molesta que EUiA, i els seus principals càrrecs, es manifesti contra els que volen una Cuba servil als interessos de Miami... que els bombin, no ens callaran.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola, sóc nomenat MORAIDA LUNA. Vull utilitzar aquest mitjà per alertar a tots els sol·licitants de préstecs de tenir molta cura perquè hi ha frau a tot arreu. Fa uns mesos jo era financerament tenses, ia causa de la desesperació, he estat estafat per alguns prestadors en línia. Gairebé perdo l'esperança fins que un amic meu em va referir a un prestador molt fiable anomenat la senyora Amanda que em presta un préstec sense garantia de 53.000 euro en menys de 24 hores sense cap tipus de pressió o l'estrès amb una taxa d'interès de només el 2%. Em vaig quedar molt sorprès quan em vaig registrar el meu saldo del compte bancari i es va assabentar que la quantitat que vaig sol·licitar ser enviat directament al meu compte sense demora. Jo, per tant, li vaig prometre que anava a compartir les bones noves que la gent pugui obtenir préstecs amb facilitat i sense cap tipus d'estrès. Així que si vostè està en necessitat d'un préstec de qualsevol tipus, poseu-vos en contacte amb ella a través dels seus missatges de correu electrònic: amandarichardsonloanfirm@gmail.com.
També pot posar-se en contacte amb mi en el meu correu electrònic moraidaluna@gmail.com.
Ara, tot el que faig és intentar complir amb el meu reemborsament dels préstecs, que m'enviï directament al seu compte mensual.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails