17 de gener del 2009

Gaza, 21 dies. I Love IU porta 3 setmanes denunciant aquest genocidi

Avui dissabte es compleixen 3 setmanes des de que l'estat terrorista d'Israel va començar la seva particular "solució final" amb la població Palestina, en especial la de la franja de Gaza.
21 dies en que els blocaires que formem part del l'agregador d'I Love IU (la blocosfera de l'entorn d'IU) no hem deixat de denunciar aquesta brutal massacre. Hem intentat fer servir la "xarxa" per a difondre les terribles notícies que arriben de Gaza. Ens hem trobat amb la resposta d'un lobby molt bé organitzat que ha seguit (i perseguit les nostres iniciatives), bé oposant-se en massa en determinats "foros", bé inserint insults en els blocs. No tenen res a fer. Continuarem la denúncia i l'activisme en contra de la guerra i la "solució final" que està aplicant l'estat sionista d'Israel.
Com a recull d'aquest activisme dels membres d'I Love IU, i gràcies a una iniciativa i feinada del company "ceronegativo", us deixo a continuació les entrades que hem penjat durant aquestes 3 setmanes de barbàrie. Com podreu comprovar, quiets, precisament quiets, no hem estat.


potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails