15 de gener del 2009

Gaza? I a mi que m'importa!

Res. El tema de Gaza no m'importa res perquè jo no sóc palestí, ni israelià. Això és el que pensa el tripartit que governa la ciutat de Vic (CiU+PSC+ERC), i és per això que s'han negat a entrar al Ple una moció del nostre grup municipal que condemnava els atacs contra la població civil per part de l'estat d'Israel.
L'alcalde ens ha dit que aquesta moció "no afecta" a la política de l'Ajuntament. No se si s'ha assabentat el "cavaller de Vidrà" que a la ciutat que governa es van manifestar centenars de persones en protesta pels atacs.
Imagino que aquesta decisió va ser aplaudida amb les orelles pel regidor de la molt democràtica Plataforma per Catalunya, Josep Anglada. Per cert, oi que mai s'ha entrat cap moció al Ple de l'Ajuntament de condemna dels atemptats d'ETA? Afecta a la "política de l'Ajuntament" una bomba posada a Madrid o Zumarraga?
Molt més simpàtica (com sempre) ha estat l'ocurrència de la portaveu d'ERC a l'Ajuntament. Com que imaginava que bé nosaltres o bé la CUP els podíem presentar una moció sobre el tema de Gaza, ella va portar una altra per la Pau a Gaza. Però com que el seu jefe va vetar la nostra moció, també va retirar la seva sense defensar-la.

Mentrestant, el company i senador d'EUiA Joan Josep Nuet continua intentant entrar a Gaza a bord del vaixell "Spirit of Humanity" per a portar medicaments i aliments, i fer d'escut humà, juntament amb d'altres parlamentaris europeus. Podeu seguir el seu intent solidari a través del seu bloc. A Nuet si que li importa i "li afecta" el patiment i la injustícia... igual, igual que als nostres regidors de l'equip de govern vigatà.
Ànims Joan Josep!

Podeu veure la nota de premsa i el redactat de la moció que volíem presentar aquí

2 comentaris:

Anònim ha dit...

el sabado en manlleu nos volvemos a concentrar te lo confirmo mañana , si el tripartito de vic se niega a condenar el terrorismo"de estado de israel" habria que disolverlos, ilegalizarlos etc como otros ayuntamientos elegidos democraticamente por sus vecinos de anv de euskadi habria que denunciarlo aljuez artista garzon , para que actue igual las bomabas americanas de los asesinos israelitas tambien con la cara tapada llevan mas de mil muertos mas del 40% niños pero , que pena no son de ellos por eso no los condenan , me ha llegado un comentario del gran womin sobre la doble moral muy interesante mañana os lo reenvio. seria bueno convocar una rueda de prensa delante del ajuntament acusandolos de apologia del terrorismo y de complices cuenta conmigo gora catalunya lliure de fachas y otras malas hierbas...
mateo

Anònim ha dit...

I aixó és un avis per a navegants: Ve la sociovergència dels apoltronats per a no perdre sous ni privilegis, i per que no es puguin veure els comptes d'alguns ajuntaments del cinturó barcelonés on el tuf de corrupció es confon amb la polució atmosférica. Carles

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails