20 de maig del 2008

El Parlament basc s'equivoca: a Espanya NO es tortura

Demà farà una setmana del brutal assassinat a mans d'ETA del guàrdia civil Juan Manuel Piñuel Villalón. El Parlament i el govern basc van condemnar enèrgicament aquest atemptat i han organitzat homenatges a les víctimes de tots els terrorismes (ETA, GAL, BVE...).

Demà també es compliran 5 dies d'una iniciativa d'Aralar, aprovada pel Parlament basc, que denuncia l'històric ampar del(s) govern(s) espanyol(s) a la pràctica de la tortura. Van votar l'iniciativa els mateixos que van condemnar l'atemptat, excepte PP, PSOE i EHAK (per diferents causes). Al tripartit basc (PNB, EA i EB) i a Aralar l'han caigut bastonades de tots els colors i de tots els llocs possibles. Ja se sap, condemnen la violència amb la boca petita i denuncien les tortures amb la boca grossa.

Avui un fabulós post escrit des del sud de l'Ebre, es a dir el regne d'Espanya, tracta aquesta qüestió d'una manera clara, valenta i desacomplexada. Jo realment puc afegir molt poca cosa més. Només que m'alegro, i molt, poder sentir aquestes coses fora d'Euskadi i Catalunya.
Com no, el creador d'aquest post és un dels millors blocaires de l'esquerra transformadora espanyola, l'Hugo Martínez Abarca. Si us plau, no deixeu de llegir-vos-el, és excepcional.

Ah! i com a mostra que les tortures són totes mentida, i que només pretenen desprestigiar els governs de torn, us deixo la foto que l'he "agafat prestada" a l'Hugo.


A l'esquerra un malparit iraquià intentant desprestigiar el govern nord-americà

A la dreta un basc de merda intentant desprestigiar el govern espanyol


traducción al español

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Iñaki, muchas gracias por tus palabras. Así da gusto.

Bender ha dit...

Bueno por fin se va reconociendo todo lo que estamos haciendo desde Aralar... ahora sólo quedan que nos voten jeje. Por cierto que la inciativa que presentamos sí que la apoyó EHAK. Saludos desde Euskal Herria.

Iñaki Escudero Vázquez ha dit...

Efectivament, EHAK sí que va donar suport a aquesta iniciativa. El que volia dir a l'entrada (per cert molt malament explicat) és que només PNB, EA, EB i Aralar van condemnar l'atemptat i les tortures, fet que no és puntual sinó que demostra qui condemna realment TOTES les violències.

No Hugo, moltes gràcies a tu pels teus post, i molt especialment per aquest

Anònim ha dit...

Ets un capullot.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails